Ny serviceavgift fra Pihl

EAK vel har tidligere stilt seg bak Øyungen Vel i den pågående rettsprosessen og støtter denne økonomisk. I påvente av en avgjørelse i rettssaken vil vi anbefale våre medlemmer å avvente innbetaling av serviceavgiften inntil en rettskraftig dom foreligger. 

Videre gjør vi oppmerksom på at det er opp til den enkelte hytteeier å velge.

Velger du å holde tilbake betaling av serviceavgift er det fortsatt viktig at du sender eget varsel til Pihl hvor du begrunner hvorfor du holder tilbake penger.

Velger du å betale er det viktig at du gjør Pihl oppmerksom på at du forventer å få et eventuelt for mye innbetalt beløp tilbakebetalt.

Pihl AS har i dag mottatt følgende informasjon fra EAK Vel:

» Til Pihl AS

EAK Vel har 11 juli 2019 avholdt et ekstraordinært styremøte. Et enstemmig styre har gått inn for følgende anbefaling til våre medlemmer:

I påvente av den berammede rettsaken vil vi anbefale våre medlemmer å holde tilbake de kostnader som gjelder serviceavgiften inntil en rettskraftig dom foreligger.

Dette til orientering.

På vegne av EAK vel

Erik Helli
Styreleder «

Debattinnlegg

3 svar til “Ny serviceavgift fra Pihl”

  1. Johnny Steinsvåg, hytte 139 Elgåsen. sier:

    Jeg mener å huske at serviceavgift var inkludert i vilkårene for tomtekjøpet. Har derfor betalt avgiften i alle år, men allikevel opplevd at Pihl har truet med rettsforfølgelse fordi de ikke hadde helt kontroll med hva som var betalt inn. Måtte sende 3 e-poster før de bekreftet at kravet ble frafalt.

  2. Kjell Bergestuen sier:

    Litt usikker her Erik. Gjelder dette også oss som har selveiertomter ? Hatt dialog med Pihl om dette og fikk forståelse for at vi med de kontraktene ikke engang kunne velge å ta ut løypeavgift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *